Despre Noi

Povestea Colțul Cofetarilor Începe Așa…

Sora cea mare a plantat sămânța și apoi a plecat în Italia să învețe mai mult și mai multe despre dulciuri. Sora cea mică a avut grijă de semința plantată, apoi de plăpândul pom ce a răsărit.

 

Totul a început cu Dorința de a Bucura

Sora cea mică a dus mai departe tradiția lăsata de sora cea mare, aceea de a primi fiecare prieten, fiecare membru de familie cu ceva bun făcut în casă la evenimente fericite, de la aniversări până la nunți și botezuri. Toți au primit dulcele făcut de mâini ei măiestre, uneori ghidate prin apel video de la mii de kilometri distanță. Era doar dorința ei de bucura și de a dărui nu doar ceva dulce și bun, ci și bucurie! Cine nu se bucură în fața unui desert bine și cu dragoste făcut?

Încet încet pomul sădit cu ani în urmă a ajuns la maturitate, are acum rădăcini bine ancorate, iar de roadele sale e timpul să se bucure mai multă lume. E timpul ca sora cea mare să se întoarcă la cei dragi.

Ajutorul Providențial

Programul StartUp Nation 2017 a fost ca un ajutor al providenței care a făcut posibilă transformarea unei pasiuni într-o afacere. Astfel ia naștere Colțul Cofetarilor SRL-D – laboratorul pe ușa căreia nu intră decât materii prime proaspete și de cea mai bună calitate și ies doar produse făcute cu drag. Oricine dorește, primește tortul său personalizat așa cum și-l dorește sau l-a visat. O îmbinare perfectă între gusturi și culori dată de materii prime naturale clasice: unt, ouă, lapte, ciocolată de cea mai bună calitate, fără premixuri, fără prafuri sau înlocuitori, fără arome artificiale.

Atelierul de Bucurii

Aici, la Colț nu este niciodată nimic pe stoc. Totul se crează personalizat cu pasiune și cu drag, cu utilaje moderne noi, de ultimă generație într-un spațiu nou creat special să găzduiască acest atelier de bucurii, amplasat într-adevăr pe un colț. Și totul funcționează ca un mecanism bine calibrat. Pentru că toată familia este alături de cele două surori, fiecare după puteri și pregătire: de la aprovizionare, curățenie, livrare, până la degustrarea noilor compoziții și nu numai, trecute prin filtrele neiertătoare ale micilor degustători ai familiei. Astfel că se poate spune fără teama de a greși că afacerea este una de familie. Sensul este dublu,  familia susține afacerea și afacerea susține familia.